Quantcast

Bookmark and Share
General Discussion on any topic relating to CPAP and/or Sleep Apnea.
runaroundsue
 

Changing pressure on Resmed S8 Elite II

Postby runaroundsue on Mon Feb 09, 2009 7:45 am

I just noticed the pressure setting is 10 on my machine and it should be 11. I know there have been threads on entering the clinician menu but I can't seem to find it. Can you help?

Thanks.

User avatar
Georgio
 
Posts: 571
Joined: Thu Aug 28, 2008 5:34 pm
Location: Jacksonville Beach, Fl
Gender: Male

Re: Changing pressure on Resmed S8 Elite II

Postby Georgio on Mon Feb 09, 2009 8:22 am

I copied this from another thread:

"To get into the Clinical Menu: Simultaneosuly press and hold the right hand "--" key and down arrow. At first the display will indicate the humidifier is warming... but keep holding and eventually the Clinical Menu screen will appear"
M-Series W/Aflex, Swift LT, Encoreviewer

User avatar
rested gal
 
Posts: 12889
Joined: Thu Sep 09, 2004 10:14 pm
Location: Tennessee
Gender: Female

Re: Changing pressure on Resmed S8 Elite II

Postby rested gal on Mon Feb 09, 2009 8:53 am

Georgio's directions are right.

Here's some more about the S8 Elite's menu, which should be similar or perhaps the same, for the Elite II:

http://www.cpaptalk.com/viewtopic.php?p=226375#226375

http://www.cpaptalk.com/viewtopic.php?t=22776
S9 VPAP Auto - S9 Auto - BiPAP Auto - 420E auto - Everest 2. ResScan, EncPro & SL3.
Humidifier: F&P HC 150, Aussie heated hose.
Mask: Aeiomed Headrest/homemade straps.
ALL LINKS by rested gal:
http://www.cpaptalk.com/viewtopic.php?t=17435

runareoundsue
Also Posted As:
(cpapsue)
 

Re: Changing pressure on Resmed S8 Elite II

Postby runareoundsue on Tue Feb 10, 2009 5:38 am

I was able to change the pressure. I'll see if changes anything. Thanks for helping.

Susan


Return to CPAP and Sleep Apnea (CLICK HERE TO READ POSTS)

Who is online

Users browsing this forum: Agathorn, Jeff241, palerider, Richard Mack, RipSnorter and 35 guests