Changing pressure on Resmed S8 Elite II

General Discussion on any topic relating to CPAP and/or Sleep Apnea.
runaroundsue

Changing pressure on Resmed S8 Elite II

Post by runaroundsue » Mon Feb 09, 2009 7:45 am

I just noticed the pressure setting is 10 on my machine and it should be 11. I know there have been threads on entering the clinician menu but I can't seem to find it. Can you help?

Thanks.

User avatar
Georgio
Posts: 573
Joined: Thu Aug 28, 2008 5:34 pm
Location: Jacksonville Beach, Fl

Re: Changing pressure on Resmed S8 Elite II

Post by Georgio » Mon Feb 09, 2009 8:22 am

I copied this from another thread:

"To get into the Clinical Menu: Simultaneosuly press and hold the right hand "--" key and down arrow. At first the display will indicate the humidifier is warming... but keep holding and eventually the Clinical Menu screen will appear"
M-Series W/Aflex, Swift LT, Encoreviewer

User avatar
rested gal
Posts: 12892
Joined: Thu Sep 09, 2004 10:14 pm
Location: Tennessee

Re: Changing pressure on Resmed S8 Elite II

Post by rested gal » Mon Feb 09, 2009 8:53 am

Georgio's directions are right.

Here's some more about the S8 Elite's menu, which should be similar or perhaps the same, for the Elite II:

http://www.cpaptalk.com/viewtopic.php?p=226375#226375

http://www.cpaptalk.com/viewtopic.php?t=22776
S9 VPAP Auto - S9 Auto - BiPAP Auto - 420E auto - Everest 2. ResScan, EncPro & SL3.
Humidifier: F&P HC 150, Aussie heated hose.
Mask: Aeiomed Headrest/homemade straps.
ALL LINKS by rested gal:
http://www.cpaptalk.com/viewtopic.php?t=17435

runareoundsue

Re: Changing pressure on Resmed S8 Elite II

Post by runareoundsue » Tue Feb 10, 2009 5:38 am

I was able to change the pressure. I'll see if changes anything. Thanks for helping.

Susan